۳ وعده مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان: راه‌اندازی شهر کودک، خبرگزاری نوجوانان و سینمای دانش‌آموزی

حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان وعده داد: خبرگزاری تخصصی کودک و نوجوان، سینمای دانش آموزی و شهر کودک شبیه دیزنی لند ایجاد شود. او با استقبال از ایده تخصصی شدن روزنامه‌نگاری کودک، از راه‌اندازی خبرگزاری کودک و نوجوان خبر داد و گفت: «موضوع کودک و نوجوان باید مساله ما باشد. معاونت فرهنگی ما باید در حوزه روزنامه‌نگاری و خبرنگاری برنامه‌ریزی کند. باید به حوزه تربیت خبرنگاران حوزه تخصصی کودک و نوجوان توجه کنیم.»

تخصصی شدن روزنامه نگاری کودک و الزام رسانه ها به استفاده از خبرنگاران آموزش دیده در حوزه کودکان، بیش از دو سال است که توسط «مرکز عدالت برای کودکان» مطرح شده و در وبینارهای متعدد، ضرورت آن مورد بررسی قرار گرفته است. 

مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان روز ۱۷ مرداد در نشستی با خبرنگاران وعده داد خبرگزاری تخصصی کودک و نوجوان با هدف ارائه تحلیل و فراتحلیل در حوزه مسایل کودکان راه‌اندازی می‌شود. او اظهار داشت: باید پوشش رسانه‌ای خوبی در حوزه کودک و نوجوان داشته باشیم. ما فاقد خبرگزاری تخصصی در حوزه کودک و نوجوان هستیم و همکاران ما در حوزه روابط عمومی در تلاش هستند تا چنین خبرگزاری را  فعال کنند. نگاهمان در این حوزه توجه به خبر پوششی و ترجمه نیست بلکه ما نیاز به تحلیل و فراتحلیل در این حوزه داریم. 

علامتی توضیح داد: این موارد در برنامه ما است و در شورای راهبردی و هیات های ارزیابی ما مورد بررسی قرار می‌گیرد. کانون باید باشگاه خبرنگاران را ایجاد کند اینها مراحل دارد و حتما باید افراد فعال در حوزه خبرنگاری کودک و نوجوان شناسنامه‌دار باشند. باید در این زمینه بانک اطلاعاتی داشته باشیم. 

او در ادامه این جلسه از افتتاح اولین سینمای دانش‌آموزی خبر داد و در عنوان کرد: برای کودکان طلاق برنامه‌هایی مانند امکان استفاده از سینما همراه والدین وجود دارد. همچنین کودکان بلیت تهیه نمی‌کنند و به جای آن از کتاب‌های چاپ کانون خریداری می‌کنند.

علامتی در ادامه گفت: ما به دنبال ایجاد شهر کودک هستیم و با توجه به ظرفیت و امکاناتی که داریم به دنبال ایجاد چیزی شبیه دیزنی‌لند هستیم و مهندسان هم تدابیری را اندیشیده‌اند. این هدف مصوبه هیات مدیره و…. را می‌خواهد که بخشی از آن صورت گرفته و وزیر هم دنبال آن هست. بین ۲ تا ۳ سال شهر جهانی کودک را ایجاد خواهیم کرد و شامل آموزش، فرهنگ، بازارچه کودک است. ۸ ماه است که کار را آغاز کرده‌ایم و همه شرایط و ویژگی‌های آن متناسب با زیست بوم ایرانی اسلامی خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا